Full service alles onder 1 dak

Full service alles onder 1 dak

We ontwerpen niet alleen websites maar ontwikkelen ook het gedeelte dat op de achtergrond draait. Het gehele proces wordt in-house verzorgd; van het uitwerken van het concept tot de technische realisatie.

Dat betekent dat we je begeleiden bij het hele ontwerp traject. Naast webdesign en het bouwen van je website verzorgen wij o.a. de conceptontwikkeling, het communicatie plan, het content management systeem (CMS), de zoekmachine optimalisatie (SEO), webmarketing, web statistieken en, indien gewenst, de hosting. Zodra uw site is opgeleverd kun je bij ons terecht voor support, onderhoud of een servicepakket (service level agreement, SLA). Voor support hebben we de strippenkaart ontwikkeld.

Alles in een hand

Dit heeft voor jou als klant groot voordeel dat je alles in een hand houdt en wij in elke fase direct aanspreekbaar zijn, waardoor wij snel kunnen inspelen op je specifieke wensen en kunnen crosslinken. Een bepaalde oplossing kan bijvoorbeeld optisch erg mooi zijn, maar tegelijk fnuikend zijn voor je ranking in Google. Doordat wij alle expertise in-house hebben kunnen wij je snel voorzien van het juiste advies.
Als klant profiteer je van ruim 10 jaar ervaring in de nieuwste internet technologie.

WEB-DESIGNERS INTRODUCEERT

WordPress templates

Wil je weten hoe de templates werken? Lees meer of neem contact op!