WordPress website laten maken

WordPress website laten maken

Zodra het ontwerp is goedgekeurd gaan we aan de slag om uw website te bouwen. Wij bouwen websites met zorg en grote precisie, zodat de inhoud van uw site optimaal wordt weergegeven.
Zodra uw site klaar is komt hij op onze testserver te staan, zodat u, maar voor al ook wijzelf, uw site uitgebreid kunnen testen. Zodat uw website foutloos de lucht in gaat.

W3C standaard

Wij bouwen websites volgens de richtlijnen van het World Wide Web Consortium (W3C). Hierbij wordt inhoud en vormgeving/layout van elkaar gescheiden. Het voordeel daarvan is alle elementen afzonderlijk van elkaar kunnen worden aangepast, overgezet of geëxporteerd. Hetgeen een kostenbesparing opleveren bij het aanpassen of onderhouden van de site. Bijkomend voordeel is dat zoekmachines de inhoud veel beter kunnen interpreteren doordat ze de inhoud beter op hun waarde weten in te schatten. Waardoor onze sites opmerkelijk goed scoren in Google. En niet onbelangrijk een site is ook toegankelijk voor mensen met een visuele handicap.

Browser stabiel

De websites die wij bouwen zijn browser stabiel. Dat wil zeggen dat ze goed tonen in alle verschillende versies van Internet Explorer 7 of hoger, Firefox, Safari, Opera en Google Chrome.

Ontworpen voor verschillende resoluties

Vanaf de eerste schets houden wij er rekening mee dat uw website niet alleen in de standaard resolutie van 1024 x 768, maar eigenlijk in alle gangbare beeldschermresoluties goed moet tonen. Hier wordt zowel bij de bouw als met het ontwerp rekening mee gehouden.

Open source

Web-designers.nl is een groot voorstander van open source. Het voordeel is dat het breed wordt ondersteunt, zeer stabiel is en vrijwel overal kan worden gehost.

WEB-DESIGNERS INTRODUCEERT

WordPress templates

Wil je weten hoe de templates werken? Lees meer of neem contact op!