WordPress site

Huisstijl

We maken je website op basis van huisstijl. Heb je die nog niet? Ga dan naar huisstijlen.nl, dan maken we er één 🙂

Caching

De website bestaat uit dynamische php pagina’s die met elkaar in verbinding staan. Een cache plugin met de juiste instellingen maakt statische HTML pagina aan van elke pagina of post op je site. Deze doen er minder lang over om te laden en zodoende oogt je website sneller. Hierdoor wordt de gebruikerservaring verbeterd en scoor …

Caching Lees verder »

Responsive

Al onze websites zijn responsive. En passen zich dus aan aan de breedte van het browserscherm. Met het ontwerp wordt hier rekening mee gehouden.

Google analytics & Webtools

Een website van ons word aangemeld bij Google analytics en Google, Yandex en Bing Webmastertools. Daarnaast bij Google webtools. Zo kun je zelf in de gaten houden welek pagina’s goed gevonden worden en waar je je site kunt verbeteren.

SEO – Zoekmachine optimalisatie

Wij onderwerpen je WordPress website aan een goede analyse. Hiervoor gebruiken we verschillende technieken waarmee we nauwkeurig in kaart kunnen brengen hoe zoekmachines met jouw WordPress website omgaan. Zo leggen we knelpunten bloot in verschillende dimensies van je site en het gebruik ervan: Content – We analyseren de content van je WordPress website op belangrijke trefwoorden …

SEO – Zoekmachine optimalisatie Lees verder »

Backup

Automatisch kunnen er backups gemaakt worden van de bestanden op de server maar ook de database. Bepaal zelf hoe vaak de back up gemaakt wordt. Het is ook mogelijk de back up meteen naar je Dropbox te schrijven.

Beveiliging

WordPress is één van de populairste beheersysteem van dit moment. Bij website-eigenaren, maar ook bij hackers. We adviseren iedereen om WordPress-beveiliging serieus te nemen. Met onze jarenlange ervaring in webdesign en het realiseren van WordPress-websites kunnen wij u daar perfect bij helpen.

WEB-DESIGNERS INTRODUCEERT

WordPress templates

Wil je weten hoe de templates werken? Lees meer of neem contact op!