Diensten

Strippenkaart

Doordat we klein en flexibel zijn kunnen wij u snel voorzien van het juiste advies en dringende hulp wanneer u het nodig heeft. Vaak gaat het om een kleinigheid of korte hulp. Speciaal voor telefonische assistentie heeft web-designers.nl de strippenkaart in het leven geroepen. Hoe werkt de strippenkaart? Je koopt van tevoren de strippenkaart. Je …

Strippenkaart Lees verder »

Full service

We ontwerpen niet alleen websites maar ontwikkelen ook het gedeelte dat op de achtergrond draait. Het gehele proces wordt in-house verzorgd; van het uitwerken van het concept tot de technische realisatie.

Webdesign & development

Een goede ontwerp is instaat om in een oogopslag de identiteit van de organisatie uit te drukken. Maar webdesign & development is meer en gaat nog net even een paar stappen verder.

Website bouw

Zodra het ontwerp is goedgekeurd gaan we aan de slag om uw website te bouwen. Wij bouwen websites met zorg en grote precisie, zodat de inhoud van uw site optimaal wordt weergegeven.

Website onderhoud

Het internet ontwikkeld zich razendsnel. Soms is het moeilijk voor te stellen dat een site als Youtube pas 10 jaar bestaat. Een website moet actueel zijn en blijven.

Helpdesk en support

Doordat we klein en flexibel zijn kunnen wij u snel voorzien van het juiste advies en dringende hulp wanneer u het nodig heeft. Vaak gaat het om een kleinigheid of korte hulp. Speciaal voor telefonische hulp heeft web-designers.nl de strippenkaart in het leven geroepen. U koopt vantevoren de strippenkaart. Bij telefonische support stempelen we dan …

Helpdesk en support Lees verder »

INTRODUCING THE

Five Days Website

06-image-free-img

Need help to decide? Schedule a free consultation!