Webshop

Nederland gaat steeds meer online shoppen. Dankzij verbeterde technologie, iDeal en WooCommerce kunnen kleine en grote ondernemers hun producten steeds makkelijker online aan de man (en vrouw en kind) brengen. Web-designers.nl maakt webshops die het product optimaal tot z’n recht laten komen. Onze webshops draaien om efficiency en gebruikersvriendelijkheid voor je klant en voor jou.

woocommerce-webshop-logo

Een webshop starten

In je webshop wilt u zo min mogelijk ruis bij je producten. Geen onnodig geschreeuw, geen knopjes: gewoon, het product. Wij streven naar het perfect presenteren van wat je verkoopt. Of het nu een boek, een boot, een stoel, een schilderij of een bureaulamp is.

WooCommerce

Wij maken WordPress websites met WooCommerce als beheersysteem, het populairste en meest uitgebreide e-commerce pakket voor WordPress ter wereld. WooCommerce biedt alle denkbare mogelijkheden, is makkelijk uit te breiden en is eenvoudig in het gebruik.

Resultaat

Het opzetten van een webshop is één. Maar voor de eigenaar begint het dan pas: alles moet kloppen, zoals de verzending, verzendmethode, kortingsmogelijkheden e.d. We stellen alles goed in met WooCommerce zodat je er geen of nauwelijks omkijken naar hebt.

Ook een webshop starten?

Wil je een nieuwe webshop laten bouwen of vormgeven? Advies over het optimaliseren van een webshop?
Wij helpen je graag om van jouw idee of webshop een succes te maken.

Voorbeelden

Bekijk de pagina portfolio/werk. Enkele voorbeelden van een webshop die we gebouwd hebben:
onderwijsmiddelen.c3.nl
nieuwebusinessmodellen.nl
karindezoete.nl/webshop

WEB-DESIGNERS INTRODUCEERT

WordPress templates

Wil je weten hoe de templates werken? Lees meer of neem contact op!